DerDieDas: všetko o členoch!

Je tu nová bezplatná aplikácia na učenie sa členov v nemčine!

S aplikáciou „deutsch.info: Der Die Das“ môžete hravou formou zvládnuť jednu z najťažších kapitol nemeckého jazyka – naučiť sa členy a ich správne používanie – a užiť si pri tom veľa zábavy.

Na príkladoch 10 000 viet si precvičíte celkovo 1 000 relevantných podstatných mien. Okrem samotných určitých a neurčitých členov si navyše precvičíte aj ich používanie v spojení s predložkami, prídavnými menami, privlastňovacími a neurčitými zámenami v rozličných pádoch – a to v jednotnom aj množnom čísle!

Príkladové vety sa zameriavajú na hovorený jazyk a relevantné slovné spojenia. Slová a vety, ktoré ste sa takto naučili, môžete ihneď používať v každodennej komunikácii!

Aby ste sa s aplikáciou aj zabavili, nájdete tu veľa zaujímavých zemepisných a kultúrnych informácií o nemecky hovoriacich krajinách, odkazy na gramatiku, vtipné slovné spojenia, mnoho ilustrácií a audionahrávok. Aplikácia Vás zaujme tiež pekným dizajnom a hravou štruktúrou. Špeciálny algoritmus Vám umožní učiť sa individuálne, primerane Vašej úrovni a dáva priestor pre pravidelné opakovanie slov a viet, ktoré ste sa už naučili.

Stiahnite si ju na deutsch.info/derdiedas (pre iOS aj Android) a učenie bude zábavou!

E@I je teraz partnerom aj v novom projekte pre nemčinu pre úplných začiatočníkov – „deutsch.info – Einführungskurs“ (deutsch.info – úvodný kurz). Projekt sa začal 1.11.2021 a kurz bude hotový na jeseň 2024, bude k dispozícii v 22 jazykoch (vrátane slovenčiny).

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.